Notícies

Enviat per admin el Dijous, 12 de Març de 2015 a les 10:08

Els alumnes de 1r eso participen a la CANTATA UAP15!

L’UAP 15! Ès una cantata de caire solidari organitzada pels professors de música de les comarques Gironines i interpretada per els alumnes dels centres de secundària, en què és persegueix un objectiu: la cançó com a instrument per a fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam.

En aquesta edició hi han participat 1.000 alumnes de secundària que han representat la “Cantat per a la pau” basada en la història d’una antiga llegenda japonesa, “Senbazuru” que explica que qualsevol persona que faci 1000 grues de paper li serà concedit un desig. Les mil grues d’orgami ( papiroflexia japonesa) es van convertir en un símbol de la pau, a causa de la història de Sadako Sasaki ( 1943-1955), una nena japonesa que va desitjar curar-se de la seva malatia produïda per la radiació de les bombes caigudes damunt d’Hiroshima. Va pensar que el seu desig no seria solsament per a curar-se, sinó també per a què a tot el món pogués viure en pau, sense guerres.

Els alumnes del nostre institut varen fer l’actuació el dijous 5 de febrer, al Teatre Municipal de Girona. La representació va ser espectacular, amb un bon muntatge per part dels organitzadors. Al Tetatre, en l’última escena hi havia 1.000 grues de paper penjades al sostre que feien una patxoca increible!

Cal destacar la bona feina feta per els alumnes de 1r, que era la seva primera Cantata. Els alumnes de 3r, que aquest curs participaran a la XXI Trobada de Corals de Secundària, van assitir de públic a la cantata.


 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.